25.4.10

Hide and seek



17.4.10

15.4.10

"Stadens tillväxt börjar med barnens uppväxt"

Mitt Arkitektprovet ´10



verktyg/skala/en penna



struktur/transformation/digitaltverktyg


kropp/repetition/blandteknik

Arkitektprovet ´10

Nu har jag Vart och lämnat arkitektprovet för i år.
Skrämande vacker fasad på skolan.




Hemuppgiften 2010

Årets hemuppgift går ut på att du ur nedanstående matris – bestående av 5 objekt, 5 egenskaper och 5 verktyg – väljer tre olika kombinationer och tolkar och gestaltar dessa. Du väljer själv vilka material du vill använda för att beskriva/gestalta dina tre vägar, men tänk på att materialet ska tåla upp- och nedpackning och transporter och vara beständigt i några månader. Du presenterar dina tre kombinationer på de tre föreskrivna liggande A3-kartongerna, som i hopvikt skick får ha en tjocklek av max 30 mm.

(sak)
objekt

struktur

landskap

kropp

redskap

rum

(genom)
egenskap/
begrepp

lager

transformation

skala

mångtydig

repetition

(med)
teknik/ verktyg

en penna

digitala verktyg

skärverktyg

penslar

blandteknik








Kod och motto

Arkitektprovet bedöms anonymt och du får därför inte skriva ditt namn eller något annat som kan bryta anonymiteten på själva hemuppgiften. Du skall i stället tydligt skriva din fyrsiffriga kod och ditt motto på hemuppgiftens samtliga tre kartonger. Kombinationen av kod och motto är den enda identifikation som juryn kommer att se.
(Kod och motto måste alltså skrivas tydligt läsbart på alla tre kartongerna, som säkerhet om provet skulle falla isär. Men på två av kartongerna får du skriva texten med mindre stil, om du vill.)





3.4.10

2.4.10

LONDON BABY!



Please attend a portfolio review on the 28th April 2010 at 2.30pm.

The review will be held at the main College site:
Southampton Row
London, WC1B 4AP (Holborn underground)

BA (Honours) Architecture: Spaces and Objects

VÅRUTSTÄLLNING 16-18 APRIL 2010

VÅRUTSTÄLLNING 16-18 APRIL 2010
Eleverna visar upp sina arbeten i Nyckelviksskolans årliga vårutställning på skolan fredag till söndag 16-18 april kl 11.00-16.00. Det är ett utmärkt tillfälle att se vad som görs på de åtta olika linjerna och att träffa studerande och lärare. Hantverkspedagoglinjen har öppen verkstad, kul både för vuxna och barn. Restaurangen i Röda salen erbjuder de mest utsökta soppor, mackor och bakverk.

Åk gärna med kollektiva färdmedel. Undvik att ta bilen till Nyckelviksskolan under vårutställningen, eftersom det är ont om parkeringsplatser.